top of page

VARAAMINEN

Voit tiedustella vapaita vuoroja joko sähköpostitse tilaussauna.laitinen@gmail.com tai Juomahuone Laitisen tiskiltä.

Tilaussaunamme on varattavissa sunnuntaista torstaihin klo 16-23.30 (280€), perjantaisin klo 16-01.30 (350€) ja lauantaisin klo 14-01.30 (380€). Arkipyhinä ja erikoispäivinä aukiolot ja hinnat sovitaan erikseen.
Peruutusehdot: varauksen voi perua veloituksetta 10 päivää ennen varausta. Tämän jälkeen perimme 50% varauksen hinnasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

saunanovi.jpg

AVAIN

Saunan avain noudetaan Juomahuone Laitiselta ja palautetaan samaan paikkaan. Noudettaessa allekirjoitetaan kuittauslomake.

Saunatilat tulee tyhjentää ja avain palauttaa Juomahuone Laitisen baaritiskille su-to alkavina tilauksina klo 23.30 mennessä, ja pe-la alkavina tilauksina klo 01.30 mennessä.

Huom! Mikäli avainta ei ole palautettu määräaikaan mennessä, on vuokraaja velvollinen maksamaan myös seuraavan päivän vuokrahinnan saunatilasta.

saunanlauteetpysty.jpg

EHDOT

Vuokralainen on vastuussa sekä tilasta että irtaimistosta vuokra-aikana. Tilaan ja irtaimistoon ei saa kohdistua ilkivaltaa, tilaan kuuluva irtaimisto on pidettävä paikallaan ja vahingoittumattomana. Vuokranantaja vastaa tilan ja irtaimiston normaalista kulumisesta.

Takan käyttö on ehdottomasti kielletty. Avotulen teko on kielletty sisätiloissa ja terassilla. Tupakointi on sallittu ainoastaan parvekkeella. Vuokralainen on vastuussa siitä, ettei tupakoinnista synny palovaaraa. Parvekkeen ovi on pidettävä suljettuna. Vuokralainen on vastuussa siitä, että sähkölaitteet ja sauna ovat pois päältä eivätkä aiheuta palovaaraa, ja että ovet on lukittu lähtiessä.

Tilavuokra sisältää loppusiivouksen: imurointi, moppaus, roskat/pullot/tölkit, pintojen pyyhintä, märkätilojen pinnat, yleissiisteys. Perussiivoukseen kuulumattomat, kuten eritteet, lasinsirut ja vaikeat/erityistoimenpiteitä vaativat tahrat tullaan laskuttamaan jälkikäteen asiakkaalta.

pyoreapoyta.jpg

TILAT JA VARUSTELU

Tutustu tilaussaunaamme kuvagalleriassa. Oleskelutilassa 65" taulu-tv, laadukas äänentoistojärjestelmä sekä tabletti, jonka kautta soitat sujuvasti musiikkia omalta soittolistaltasi Spotifyssa tai YouTubessa. Wifi-yhteys.

Juomasi pysyvät kylminä kahdessa kylmäkaapissa, jäätelösi pakkasessa ja kahvit keität isolla kahvinkeittimellä. Tarjoilulinjastolle katat isommatkin eväät, ja lämpimän ruuan pidät lämpimänä lämpölevyllä. Voit tilata tarjoilut myös meiltä (minimitilaus 15 hlöä), tiedot menuista täällä.


Saunassa saunoo reilusti yli kymmenen ihmistä kerrallaan, suihkutiloissa on kolme suihkua ja pukeutumishuoneessa kaksi hiustenkuivaajaa. Lisämaksusta pyyhevuokrauskin on mahdollinen.

Istuintilaa oleskelutilassa noin 30 hengelle. Kymmenen hengen kokous/ruokailupöytä tuoleineen, parvekkeella tupakointimahdollisuus. Useita istuinryhmiä seurusteluun.

pyyhekoukku.jpg
bottom of page